Butikskontrollant

 Optimal lösning för dig med butik och svinn. Presäkra erbjuder uppdrag med butikskontroller, en av företagets absoluta specialiteter där vi kan briljera med många års erfarenhet och fantastisk statistik. Detta är en tjänst som utförs av väktare med specialistutbildning. Denne arbetar normalt inom olika former av dagligvaruhandel med ett och samma syfte, att uppmärksamma och ingripa vid olika former av svinn.
Ett ingripande vid svinn av brottslig art medför oftast en polisanmälan där PreSäkra sköter direktkontakt med polisen. Du som ägare eller butikspersonal behöver inte ta några risker eller diskussioner med gärningsmannen. Vi sköter all handläggning.

 Våra butikskontrollanter arbetar på ett professionellt och obemärkt sätt vilket gör det svårt för gärningsmannen att uppmärksamma honom/henne. Våra butikskontrollanter arbetar alltid civilt med vardagliga kläder för att smälta in i omgivningen. Vid ett eventuellt ingripande eller vid en kontroll kommer kontrollanten att uppvisa medhavd id-handling.

försäljningskontroller

Försäljningskontroller

utpasseringskontroll

Utpasseringskontroller

forsaljningskontroller 600x284

Internakontroller

Intresseanmälan

Låt oss träffas & göra en säkerhetsanalys i er verksamhet där vi identifierar behoven & skräddarsyr en komplett trygghets- & säkerhetspaket. Med PreSäkra AB säkerhetstjänster sänker vi ert externa samt interna svinn.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost adress (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande