Förhindrar & förebygger

Vår uppgift är din trygghet!

Om oss

Det är vi som är PreSäkra AB

Med hög servicekänsla och erfarenhet, levererar vi rätt man på rätt plats. Säkerhet och service går för oss alltid hand i hand därför räcker det inte med enbart godkänd utbildning för att få arbeta hos oss. Vi har även en intern utbildningsprocess som innehåller såväl skriftliga som muntliga tester.

Vi i ledningen har lång erfarenhet från bl.a. detaljhandeln där vi har genomfört utredningar av svinn, såväl internt som externt. Vi, tillsammans med kvalificerade underleverantörer, kommer att kunna ge er den totala säkerheten genom en skräddarsydd lösning anpassat efter era förutsättningar och behov. Vi levererar givetvis även enskilda tjänster vid önskemål. Vår målsättning är att skapa helhetslösningar för dig som kund.

Vår Uppgift är din trygghet!

PreSäkra har auktorisation att bedriva bevakning och säkerhet i hela riket.    Våra ledord är att “förhindra och förebygga” vilket är det vi gör när vi med kvalificerad personal och närvaro avskräcker brott och ingriper vid behov.      Förutom ordinarie bevakningsuppdrag med civila/uniformerade väktare, ordningsvakter och butikskontrollanter tar vi oss även an uppdrag som berör fastighetsjour, utryckning, rondering och receptionstjänster. Vi arbetar även med säkerhetsutbildningar till er personal, riskanalyser och interna utredningar.  

Uniformerad Bevakning

PreSäkras uniformerade väktare patrullerar arbetsplatsen och säkerställer trygghet och ordning.

Stationär bevakning

Våra stationära uppdrag består av fler olika tjänster som kan sammanställs till en heltäckande bevakning

Butikskontrollant

Vi erbjuder uppdrag med butikskontroller, en av våra specialiteter som vi har lång erfarenhet av.

Rondering

Rondering är en förebyggande lösning att förhindra skador som kan uppstå genom slarv eller brottslig verksamhet.

Receptionist

Alla våra receptionister är utbildade väktare och handplockade för detta specifika ändamål.

Ordningsvakt

Förutom arbete i t.ex. varuhus, gågator, centralstationer och domstolar arbetar man även på restaurang, nattklubb och vid speciella arrangemang.

Försäljningskontroller

Det finns ett stort mörkertal med kontanthantering. Vi utför försäljningskontroller under slumpmässiga förhållanden.

Utpasseringskontroll

Vi utför utpasseringskontroll av personal vid hemgång.

Interna kontroller

Vi utför försäljningskontroller där väktare bl.a. genomför ett köp och dokumenterar vad som sker med kassaregistrering och kvittohantering.

Larm

Tack vare samarbete med några av marknadens ledande leverantörer av larmlösningar kan vi leverera en helhetslösning till dig som privatperson eller till ditt företag.

Fastighetsjour

Vår fastighetsjour är en trygghet och rycker ut när kunden ringer och behöver akut hjälp ex. när delar av en fastighet blivit strömlös, vid akut läckage eller skadegörelse.

Evenemang

Har du planer på att arrangera ett evenemang eller behöver säkerhetspersonal till en festival eller mässa så finns PreSäkra där med rätt man på rätt plats.

Säkerhetsutbildningar

PreSäkra erbjuder dig och din personal säkerhetsutbildningar inom olika områden som bevakning och säkerhet. Dessa utbildningar ger er personal kunskap om hur man enkelt kan upptäcka och agera mot misstänkta kunder under säkra och riskfria förhållanden.

så säger

Våra kunder

PreSäkras väktare är alltid välklädda och artriga. Jag väljer alltid PreSäkra.

Jan

PreSäkra får alltid jobbet gjort. De är trevliga och proffessionella. Vi kommer definitivt att välja er igen!

Maria

Kontakta oss