Om oss

Rondering 600x300

Det är vi som är PreSäkra AB

Vi är det personliga bevakningsföretaget med de stora resurserna. Med försiktigt handplockad personal, med en otroligt hög servicekänsla och erfarenhet, levererar vi rätt man till rätt plats för att kunna ge kunden valuta för pengarna. Säkerhet och service går för oss alltid hand i hand så därför räcker det inte med enbart en godkänd utbildning för att få arbeta hos oss. Vi har en av de mest omfattande uttagningsprocesserna i landet.

Vi i ledningen har en lång erfarenhet, närmare bestämt 35 år, från bl.a. detaljhandeln där vi på rullande basis genomfört utredningar av svinn, såväl internt som externt. Vi, tillsammans med kvalificerade underleverantörer, kommer att kunna ge er den totala säkerheten genom en skräddarsydd lösning anpassat efter era förutsättningar och behov. Vi levererar givetvis även enskilda tjänster vid önskemål.

Vår kunskap och säkerhet är våra kunders trygghet!

Vi ser alltid till att lösningen skall vara effektiv ur uppdrags och kostnadssynpunkt. Därutöver arbetar vi med säkerhetsutbildningar till er personal, riskanalyser och interna utredningar. Presäkra AB har auktorisation att bedriva bevakning och säkerhet inom detaljhandelns alla möjliga bevakningsuppdrag. Våra ledord är att “förhindra och förebygga” vilket är det vi gör när vi med kvalificerad personal och närvaro avskräcker brott och griper vid behov.

Förutom ordinarie bevakningsuppdrag med civila/uniformerade väktare, ordningsvakter och butikskontrollanter tar vi oss även an uppdrag som berör fastighetsjour, utryckning, rondering och receptionstjänster.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation där vi kan titta på en lösning just för er.

display
1400px Framsida OV